Betongkonsult

Dina utmaningar är våra, och vi levererar alltid.
Vi ser till att du får högsta kvalité i varje kubikmeter.

Betongkonsult

Dina utmaningar
är våra.

Dina utmaningar är våra, och vi levererar alltid. Vi ser till att du får högsta kvalité i varje kubikmeter. Med vår erfarenhet och tekniska kompetens kan vi säkerställa att din betong uppfyller de högsta standarderna och specifikationerna. Vi är konkreta i vår vägledning och hjälper dig hela vägen. Läs mer om våra tjänster och kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning som passar dig. Lita på Thorelund.

Vad kan vi hjälpa dig med:

Ansvarig driftledare

Thorelund Consulting hjälper till med rätt personal på rätt plats. Däribland hjälper vi företag runt om i landet med att hyra ut tjänsten som Ansvarig driftledare. Detta är en tjänst som är oerhört eftertraktad och kräver stort samarbete från både dig som kund, och oss som leverantör.

Starthjälp

Vi har erfarenhet och kompetens att hjälpa dig att börja tillverka egen betong. Oavsett tidigare erfarenhet bidrar vi engagerat och hittar rätt utrustning för verksamheten så att ni får ut en lönsam kvalitativ slutprodukt.

Certifiering

Vi vet att detta är ett gediget arbete och vi kan detta. Vi är din stabila grund som hjälper dig från start till slut. Vi har engagemanget som krävs för att driva hela processen eller de delar som ni står i. Vi är konkreta i hela processen fram till att det är dags att kontakta certifieringsorganet. Vi hjälper dig från start till klart.

Optimering

Den dagliga driften måste fungera optimalt. Vi ser till att hitta lösningen på ert problem och optimera er verksamhet. Oavsett om problemet ligger i er produktion eller hos er slutkund så hittar vi rätt lösning.

Receptoptimering & provtagning

Det dagliga pressade schemat i betongtillverkning skapar luckor i viktiga moment. Vi ser till att ni får högsta kvalité i varje kubik. Vi kontrollerar inkommande delmaterial, optimerar recept och genomför provtagningar. Med vår erfarenhet och tekniska kompetens kan vi säkerställa att ditt recept uppfyller rätt standard och specifikation. 

Vi finns här med personlig service och mångårig erfarenhet, kontakta oss idag så hjälper vi dig vidare med din frågeställning. Fyll i formuläret eller ring oss.

Vill du ha hjälp av
en konsult?

Svante Karlsson

Konsult
+46 (0)70-3374186
svante@thorelund.se

.. Eller fyll i formuläret

    Rulla till toppen