Hem / Ballastkonsult

Ballastkonsult

Vi har lösningen för dig.
Vi ser till att du får högsta kvalité i varje kubikmeter.

Ballastkonsult

Dina utmaningar är våra, och vi levererar alltid.

Vi ser till att din ballast är optimal för era ändamål. Vi ser till att du får högsta kvalité i varje kubikmeter. Med vår erfarenhet och tekniska kompetens kan vi säkerställa att din ballast uppfyller de högsta standarderna och specifikationerna. Vi är konkreta i vår vägledning och hjälper dig hela vägen. Läs mer om våra tjänster och kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning som passar dig. Lita på Thorelund.

Vad kan vi hjälpa dig med:

Certifiera Ballast

Vi hjälper dig att certifiera din ballast. Vi är din stabila grund som hjälper dig från start till slut och står vid din sida. Vi har engagemanget som krävs för att driva hela processen oavsett vart ni står idag.

Frågor om Ballast?

På Thorelund är vi stolta över att vara ett team. Vi är engagerade och besitter specialistkompetens. Vi hjälper dig och är konkreta och kompetenta i hela processen.

Processtekniskt stöd

Vi hjälper dig att optimera din slutprodukt. Vi har specialistkompetens och dyker in i processens alla moment och optimerar för ett perfekt utfall.

Optimalt framställt

Vi hjälper dig att hitta rätt väg oavsett typ av fraktioner. Vi ser till att processen är optimerad och klarar kriterierna för er produktion.

Vi finns här med personlig service och mångårig erfarenhet, kontakta oss idag så hjälper vi dig vidare med din frågeställning. Fyll i formuläret eller ring oss.

Vill du ha hjälp av
en konsult?

Michael Svensson

Ballastkonsult
+46 70 836 7110
michael@thorelundconsulting.se

.. Eller fyll i formuläret