Från ingen till två fabriker.

En jakt på perfektion sedan 2009.

En gemensam drivkraft

Den gemensamma drivkraften för utveckling och framställning av kvalitativ betong har varit ledande i det framgångsrika samarbete som Thorelund och Kvarnbäckens betongfabrik nu haft sedan 2009. 

“Det är alltid skoj att ha Andreas hos oss. Tillsammans får vi en riktigt bra nivå på all vår betong. Det är viktigt för oss att betongen är maximalt optimerad så att vi gör minsta möjliga påverkan på miljö men bästa möjliga resultat i alla projekt.”

Christofer Fogde Eriksson, Titel på Kvarnbäckens Betongfabrik AB.

Thorelund gör skillnad. Vi är stolta.

En gemensam drivkraft

Under millennieskiftet började kärlekssagan som än idag blomstrar. Aldrig kunde ägarna på Kvarnbäcken tro att ett renoveringsprojekt skulle leda till ett helt nytt kapitel i livet. Sagan fortsätter och nu pågår etableringen av fabrik nummer 2. Idag är Kvarnbäckens betongfabrik 32 anställda. 

“Det har varit en lång och rolig resa. Vi har från dag ett arbetat intensivt med att finjustera recept för att få en grym nivå på betong. Idag är Kvarnbäcken ledande inom fogbruk och det är vi stolta över att ha fått hjälpa till med”

Andreas, VD på Thorelund

Kvarnbäcken levererar högsta nivå på fogbruk i Göteborgsområdet!

ÅRET DÅ SAMARBETET BÖRJADE

ANTALET UTBILDADE PERSONER

Vill du bli vårt nästa
referenscase?

Vi finns här med personlig service och mångårig erfarenhet, kontakta oss idag så hjälper vi dig vidare med din frågeställning. Fyll i formuläret eller ring oss.

Andreas Thorelund
0736-259917

.. Eller fyll i formuläret

    Lämna en kommentar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Rulla till toppen